Content |
INGREDIENTE: Morcovi deshidratati, Ceapa deshidratata, Ardei rosu deshidratat, Rosii deshidratate, Patrunjel radacina deshidratata, Ceapa verde deshidratata, Telina radacina deshidratata, Frunze de patrunjel, Telina frunze
ALERGENI: Telina
Produs obținut prin deshidratare, fără adaos de zahăr, conservanți sau aditivi.A se depozita în încăperi aerisite, ferite de raze solare, umezeală sau îngheț.
Utilizarea condimentelor, inclusiv a mixului de legume, este o alegere personală și depinde de gusturile individuale. În plus, acestea rămân o sursă bună de fibre, carbohidrați complecși și antioxidanți.
Mixul de legume - Condimentul gospodinei Mirodenya Mix alegerea excelentă pentru cei care își doresc o aromă bogată dar cu conținut redus de sare mâncărurilor lor.
Declarație nutrițională |
100g |
Valoare energetică |
1297kj / 309.91 kcal |
Grăsimi |
1.99 g |
din care saturate |
0.17 g |
Glucide |
66.17 g |
din care zaharuri |
23.52 g |
Fibre |
24.57 g |
Proteine |
9.92 g |
Sare |
0.06 g |
|
Frunzele de pătrunjel deshidratat pot fi un ingredient delicios și sănătos în multe rețete pentru mâncare. În timp ce pătrunjelul este cunoscut în special pentru gustul său atunci când proaspăt, proprietățiile și aroma i se păstrează și sub formă de pătrunjel uscat.
Iată cum puteți utiliza frunzele de pătrunjel în mâncare:
- Tocănițe sau supe - Adăugați frunzele de pătrunjel uscate deasupra felurilor de mâncare pentru a aduce o notă proaspătă și aparte.
- Sosuri - Frunzele de de pătrunjel uscat este de nelipsit în multe dintre sosurile pentru paste sau în sosurile pentru fripturi pentru a echilibra gustul.
- Supă - Adăugați frunze de pătrunjel tocate în supă pentru a adăuga un gust plăcut și pentru a îmbunătăți aspectul vizual.
- Mâncăruri cu legume - Chifteluțele vegetariene, budincă de legume, legumele la grătar sau la cuptor, ratatouille sau ghiveci sunt doar câteva dintre rețetele pentru care pătrunjelul oferă un gust aromat.
În general, frunzele de pătrunjel pot fi adăugate în multe feluri de mâncare pentru a aduce o notă de prospețime, o textură plăcută și o culoare frumoasă.
Produs obținut prin deshidratare, fără adaos de zahăr, conservanți sau aditivi.A se depozita în încăperi aerisite, ferite de raze solare, umezeală sau îngheț.
Declarație nutrițională |
100g |
Valoare energetică |
1028kj / 288.77 kcal |
Grăsimi |
2.91 g |
din care saturate |
0.38 g |
Glucide |
52.73 g |
din care zaharuri |
34.6 g |
Fibre |
11.49 g |
Proteine |
13.34 g |
Sare |
1.25 g |
|
Frunzele de țelină deshidratate sunt frunzele verzi care cresc pe tulpina plantei de țelină trecute printr-un proces de uscare.
Acestea sunt comestibile și pot fi folosite în multe feluri diferite în bucătărie și sunt bogate în vitamine și minerale (vitamina K, vitamina A, vitamina C, potasiu și fier).
Cum puteți utiliza frunzele de țelină deshidratată în bucătărie:
- În supe și tocănițe: Frunzele de țelină uscată pot fi adaugate la supe și în tocănițe pentru a le oferi o aromă și un gust delicios! Uneori se mai folosesc și ca garnitură pentru aceste feluri de mâncare.
- În smoothie-uri: Dacă îți dorești un aport suplimentar de vitamine și minerale, încearcă să adaugi câteva frunze de țelină uscată în smoothie. Te-ar putea surprinde gustul fresh și colorat al acestuia.
- În pesto (bineînțeles): Știm că busuiocul este principalul actor in pesto, însă adaugă și puțină țelină frunze și vei avea un gust cu adevărat special.
Frunzele de țelină sunt o opțiune delicioasă și sănătoasă în bucatarie. Utilizează-le și adaugă gust și valoare nutritivp preparatelor tale!
Produs obținut prin deshidratare, fără adaos de zahăr, conservanți sau aditivi.A se depozita în încăperi aerisite, ferite de raze solare, umezeală sau îngheț.
Declarație nutrițională |
100g |
Valoare energetică |
1028kj / 288.77 kcal |
Grăsimi |
2.91 g |
din care saturate |
0.38 g |
Glucide |
52.73 g |
din care zaharuri |
34.6 g |
Fibre |
11.49 g |
Proteine |
13.34 g |
Sare |
1.25 g |
|
Cimbru deshidratat este un condiment aromat și esențial în bucătăria noastră, ce adaugă un gust profund și o aromă caracteristică oricărui fel de mâncare. Această plantă aromată este culesă de la producători locali, asigurând astfel prospețimea și autenticitatea ingredientelor pentru a vă ajuta să gătiți mâncăruri cu adevărat gustoase.
Cimbrul este apreciat pentru aroma sa puternică și uleiurile esențiale care îi conferă gustul său distinctiv. Aceste frunze aromate sunt colectate cu grijă de la producătorii locali pentru a vă asigura că beneficiați de prospețime și autenticitate în fiecare utilizare.
Cimbru deshidratat este un condiment versatil, potrivit pentru o gamă largă de rețete. Acesta poate fi folosit pentru a condimenta carne, legume, supe, tocănițe, salate și multe altele. Gustul și aroma sa bogate adaugă o notă autentică și o savoare inegalabilă oricărui preparat. Cu o pungă de 12 grame, veți avea suficient cimbru deshidratat pentru a vă îmbogăți preparatele culinare cu acest ingredient aromatic pentru mai multe mese.
Utilizarea cimbrului deshidratat este simplă și comodă. Nu este nevoie să tocați sau să tăiați frunzele de cimbru, așa cum ar trebui să faceți cu cimbrul proaspăt. Pur și simplu adăugați o cantitate potrivită în preparatele dvs. și veți obține aroma autentică de cimbru, fără a fi nevoie să vă chinuiți cu pregătirea ingredientelor.
Cimbru deshidratat este un ingredient esențial în bucătăria dvs., permițându-vă să pregătiți mâncăruri cu adevărat gustoase. Indiferent dacă doriți să adăugați un plus de savoare unui fel de mâncare simplu sau să creați rețete sofisticate pentru ocazii speciale, cimbrul deshidratat este un aliat de nădejde.
Declarație nutrițională |
100g |
Valoare energetică |
791kj / 189 kcal |
Grăsimi |
0.6 g |
din care saturate |
0 g |
Glucide |
48 g |
din care zaharuri |
38.4 g |
Fibre |
6.3 g |
Proteine |
3.3 g |
Sare |
0 g |
|
Ardeiul iute deshidratat este o variantă uscată a ardeiului iute, un ingredient foarte popular în bucătăriile din întreaga lume. Acesta se folosește întreg sau măcinat în diverse preparate culinare pentru a adăuga o aromă și un gust picant.
Este cultivat pentru gustul său iute și picant, care este dat de un compus numit capsaicină și care nu modifică notabil aroma alimentului cu care este consumat.
Ardeiul iute uscat este folosit mereu în preparate precum curry, chili, diferite sosuri picante sau pentru a condimenta anumite tipuri de mâncare. În plus, poate fi adăugat în marinade sau poate fi măcinat și folosit ca și condiment care adăuga o aromă și bineînțeles, gust picant diferitelor preparate culinare.
*Produs obținut prin deshidratare, fără adaos de zahăr, conservanți sau aditivi.A se depozita în încăperi aerisite, ferite de raze solare, umezeală sau îngheț.
Declarație nutrițională |
100g |
Valoare energetică |
1028kj / 288.77 kcal |
Grăsimi |
2.91 g |
din care saturate |
0.38 g |
Glucide |
52.73 g |
din care zaharuri |
34.6 g |
Fibre |
11.49 g |
Proteine |
13.34 g |
Sare |
1.25 g |
|
INGREDIENTE: Morcovi deshidratati, Ceapa deshidratata, Ardei rosu deshidratat, Rosii deshidratate, Patrunjel radacina deshidratata, Ceapa verde deshidratata, Telina radacina deshidratata, Frunze de patrunjel, Telina frunze, Ardei iute.
ALERGENI: Telina
Produs obținut prin deshidratare, fără adaos de zahăr, conservanți sau aditivi.A se depozita în încăperi aerisite, ferite de raze solare, umezeală sau îngheț.
Mixul de legume cu ierburi aromatice reprezintă o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru cei care doresc să aducă prospețime și arome bogate în preparatele lor culinare. Acest mix inovator, ce include pătrunjel proaspăt, este o noutate în bucătăria românească, aducând o notă de prospețime și savoare în rețetele tradiționale și moderne.
Declarație nutrițională |
100g |
Valoare energetică |
1297kj / 309.91 kcal |
Grăsimi |
1.99 g |
din care saturate |
0.17 g |
Glucide |
60.17 g |
din care zaharuri |
23.52 g |
Fibre |
24.57 g |
Proteine |
9.92 g |
Sare |
0.06 g |
Mixul de legume cu ierburi aromatice conține legume deshidratate, cum ar fi morcov, ceapă, ardei gras, roșii, țelină alături de pătrunjel. Această combinație echilibrată de ingrediente oferă un gust bogat și o textură plină de prospețime. Pătrunjelul adaugă o notă de arome și prospețime oricărui preparat, oferindu-vă posibilitatea de a experimenta cu arome și culori noi în bucătărie.
Modurile de a utiliza mixul de legume cu ierburi aromatice sunt variate. Puteți să-l adăugați în supe, tocănițe, salate, pilafuri, sosuri sau la garnituri. Combinația de arome și texturi oferite de acest mix de legume cu ierburi va aduce o nouă dimensiune gustului preparatelor dvs.
Un aspect important al acestui produs este faptul că este fără conservanți, fără aditivi și fără adaos de sare. Aceasta înseamnă că puteți savura prospețimea și savoarea ingredientelor, fără să vă faceți griji cu privire la aditivii sau substanțele chimice nedorite. Acest aspect face mixul de legume cu ierburi aromatice o opțiune sănătoasă pentru oricine caută ingrediente naturale în bucătărie.
Pentru a face mâncăruri delicioase cu mixul de legume cu ierburi aromatice de la Mirodenya Mix, puteți să-l adăugați în timpul procesului de gătire sau să-l hidratați în prealabil în apă caldă. Hidratarea în prealabil va face ca legumele să se rehidrateze și să elibereze aroma și gustul lor intens. Cu acest produs, puteți să aduceți un plus de savoare și prospețime în rețetele dvs. fără efort suplimentar. |
Ioana
(verified owner)Foarte bun
Mătieș Adina
Cea mai bună 'vegeta'
Ioan
100% natural
Maria Lore